Ugyanis ezek a kópék [többek között Bennie] korábban már próbáltak engem meginvitálni a júniusi All Shall Perish/Suicide Silence/After The Burial koncertre, akik közül azonban nekem csak az ASP lett volna releváns, annyi pénzt viszont nem akartam rááldozni. Meg amúgy is, mit szólt volna a párom, ha megerőszakolnak a Suicide Silence rajongók?

Viszont most teljes mértékben el lett ásva számomra az esemény, ugyanis az ASP lemondta a pitshába az egészet, helyettük a Bleed from Within fog játszani, akik olyanok, amilyenek (leginkábbis semmilyenek).

 

 

Az After the Burial nem biztos, hogy önmagában megér ennyit, még ha egyértelműen ők is a legerősebbek a mezőnyben. Persze aki megy, annak jó szórakozást.

P.S. Persze szó se róla, még mindig jobb, mint a június 15-ei Bring Me The HIVpositive koncert... 5500 Ft elővételben? "Még ha fizetnének se..."

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr492909905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása