Nem tudom, hányan ismeritek az Arsis-t (jómagam is csak kb. tavaly szeptember óta), de elég annyit tudni róluk, nagyon hangulatos melodic/technical death metalt játszanak. Most pedig előrukkoltak egy új demó számmal, amit jelenleg itt lehet meghallgatni. Ehhez szerencsére nem kell "like"-olni az oldalukat (nem úgy, mint más faszszopó bandák esetében). A számhoz túl sok mindent nem fűznék hozzá, igencsak odabaszós szerintem. Na jó, annyit mégis hozzáfűznék, hogy viccesnek tartom, hogy ezt demónak kiáltják ki, amikor a minősége nem éppen erről árulkodik... sok banda álmodik ilyen hangzású stúdióalbumról, ők meg csak úgy 'ledemózzák', hát milyen munka ez?

Itt egy kép a bandáról, bár a mostani felállásról rohadtul nincs sehol piktúra, szóval kaptok egy 2009 körüli fotográfiát, jó?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr692930168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása