Bizony, streamelik a Gloom-ot. Méghozzá kedvenc hírforrásom, a MetalSucks jóvoltából. Nagyon trükkösen levédték a cuccot, sehogy sem tudom kibányászni a forráskódból az mp3-akat. Úgyhogy kénytelen leszek az ő szerverüket terhelni azzal, hogy odaküldelek titeket a piktúra segítségével. Nekem csak sokadik próbálkozásra töltött be a lejátszó, aztán végül nem is hallgattam meg, amúgy se tudnék most rá figyelni. Na de majd ti eldöntitek, hogy tetszetős-e, avagy sem.

 

KATTYINTS!

UPDATE: És igaza volt Beninek. Tényleg kiábrándító, hogy EP-t hoztak ki. Ugyanis ma meghallgattam, és szakszavakkal élve: hát ez valami KURVA JÓ! Viszont mire kezdene beindulni az emberben a zúzhatnék, addigra vége is az egésznek, szóval ilyen szempontból nézve tényleg lehangoló :( Na de hallgassátok, mert jó. Tényleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr932932464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása