Vega Black Metál Séf

2011.06.09. 15:30

Nem tudom, ismeritek-e Vegan Black Metal Chef-et? Na majd mostantól fogjátok. Én egy pár napja bukkantam rá az első videójára, és hát mit ne mondjak, nagyon szakadtam rajta, annyira őrült, poénos és mégis 'mi a fene?' az egész. És mivel tegnapelőtt jött ki az újabb rész, úgy gondoltam itt az ideje, hogy írjak róla.

Szóval adott egy úriember, aki (számomra ellentmondásos módon) vegetáriánus és blekker egyszerre, ráadásul nem rest megosztani gasztronómiai tudományát többi hasonszőrű társával szerte a világon. Szerintem elég egy pillantást vetni a küllemére és a konyhai eszközeire, hogy lássuk, ő bizony egy trve/tr00 feketemetál konyhaművész, gondolok itt többek között a különböző dark fantasy-stílusú késeire, a gyertyatartóira, a pentagramos vágódeszkára ("oltár"), a láncingére, a "karmaira" és persze az elengedhetetlen corpsepaintjére. És ha mindez nem volna elég, az egész "főzőműsor" meg van zenésítve, ergo az instrukciók hörögve vannak és a videó alatt különböző, valószínűleg a Séf által szerzett black nóták mennek (amelyek egyébként nem is rosszak!). Természetesen a gitárja is a videó hangulatába illő, bár játszani nem játszik rajta, csak megvillantja párszor. Néha olyan kommentárjai vannak, amelyek az egész környezetet figyelembe véve rohadtul ütősek (csak hogy egy példát mondjak: ecseteli, hogy miért jó közvetlenül a termelőktől venni a zöldséget). Egy szó, mint száz: az utóbbi idők egyik legeredetibb és legviccesebb metál témájú videóit láthatja, aki megnézi az eddigi két epizódot. Nem tudom, hogy köztetek vannak-e vegák, meg hogy mennyire tudjátok hasznosítani a recepteket, de higgyétek el: ezt anélkül is megéri megnézni, hogy ténylegesen meg akarnád főzni az étkeket.

 

 

P.S.: És hogy még inkább tr00 black metál érzésünk legyen, a videók maximum felbontása 240p... hát igen, pont mint azok a black zenekarok, akik ragaszkodnak a szar hangzáshoz :D

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr862970691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása