Ingyenes EP az Enslaved-től

2011.05.11. 23:11

Nem hallgatom aktívan a norvég Enslaved-et, de tudom róluk, hogy a műfajukon belül elég jó zenét játszanak. És most egy érdekes metáltörténeti jelenségnek (ah, de nagy szavak ezek tőlem) lehetünk szem- és fültanúi, ugyanis megjelent egy ingyenesen letölthető kislemezük, méghozzá a Toyota autógyár amerikai Scion vállalkozásának a jóvoltából. Mit is jelent ez? Körülbelül annyit, hogy a borítón a banda neve felett informálnak a szponzorról, és a sarokban diszkréten meglapul egy Scion logó, meg gondolom még egyéb marketinges húzások is megbújnak a háttérben, a fene se tudja. Egyébként a cég metál-listáján nem ők az elsők, akiknek ingyenesen letölthetővé teszik az albumukat, ugyanis korábban a Magrudergrind is "összeállt" a Scionnal. Ami mondjuk számomra érdekes, mert szerintem a Magrudergrind eléggé rétegzene kategória, és megkérdőjelezhető, hogy mennyire nagy reklámot jelent ez a gyárnak.

 

A szóban forgó Enslaved korong itt található:

 

Hallgassátok! Bevallom, én még nem tettem meg, de kedves olvasóink informálása mindenek előtt!

P.S.: Apropó olvasók! Hálásak vagyunk a visszatérő vendégeknek, köszönjük a bizalmat (még ha mostanában kevesebb időnk is marad a blog szerkesztgetéséhez), és kérünk mindenkit, hogy ha tetszik, amit csinálunk, említsétek meg az oldalt barátaitoknak, kollégáitoknak, nagymamátoknak! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr172897112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása