A tech-death francia fenegyerekei [jajj de ripacs vagyok néha], más szóval a Gorod már éppen kezdte kihúzni a gyufát a rajongóinál, ugyanis tavaly januárban jelentették be, hogy dolgoznak az új kislemezükön. Készült néhány stúdióvideó, látható volt, hogy haladnak vele, aztán derült égből tökönrúgásként jött a hír, miszerint az énekes meg a gitáros adieu-t intett a bandának. Na ez gáz. Most azonban úgy látszik, rendezték soraikat, ugyanis az EP - majd egy év késéssel bár, de - kész van, és nemsokára hozzá is lehet majd jutni. Nem is akárhogyan! Ugyanis a banda nem kisebb nevekkel fog európai turnézni, mint a mostanában sokat emlegetett The Faceless, Born of Osiris és a Veil of Maya, és ezen koncertkörút során az egyes állomásokon megvásárolható lesz a korong (ez most azon ritka alkalmak egyike, mikor a 'korong' szót ténylegesen egy CD fizikai valójára használom, ejha). Júniustól lesz valamiféle maszek online boltjuk is, ahonnan be lehet szerezni, az iTunes-os megjelenésről egyelőre nincsen információ. Van albumborító is, juhú, mostanában szeretünk albumborítókat kirakni, ha már zenét nem tudunk. Bár nem baj, mert jól néz ki, és ami jól néz ki, az már félsiker. A popszakmában. Szerencsére itt nagy valószínűséggel belső tartalom is lesz, ugyanis már nem egyszer bizonyítottak.

 

 

P.S.: Azért valljuk be, egy ilyen zenekar jobb logót érdemelne, mert ez halálgagyi... bár a fogaskerekes megoldás sokat dob rajta, valahonnan ismerős, de nem tudom honnan. Fogaskerekek, fogaskerekek, ááá nem ugrik be.

Szerző: .bb.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr52902219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bennie · http://cursedaffection.blog.hu/ 2011.05.14. 13:14:05

Az idő fogaskerekei! Nekem csak gépszerk óráról ugrik be a fogaskerék...:( (fuck)
süti beállítások módosítása