Nekem. Mivel a Faceless felnyomott egy új számot! The Eidolon Reality címen. Nos, kicsit változott a tematikája, de az új basszeros is helyén van hallható, a vokál még mindig gyönyörű, nagyon odaillő. A clean vokál, az érdekesebb része. De nekem bejön, mostmár még jobban várom az új albumot, azt hiszem elindítok egy Planetary Duality-t.

És íme a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr882897797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bb. 2011.05.12. 21:57:52

Kövezz meg, de nekem ez csalódást okozott. Hol maradnak azok az ismérvek, amik miatt a Faceless kiemelkedően jó? Gondolok itt a komplex dalstruktúrákra, a szédítő gyorsaságú riffekre, és a többi. Ez szerintem eléggé langyos lett. Pedig elhiheted, hogy mennyire várom az új lemezt, mióta megtértem és én is a rajongójuk lettem.
A tiszta vokál egyébként jól hangzik!

Bennie · http://cursedaffection.blog.hu/ 2011.05.12. 22:08:40

tény, hogy sokkal lasabb, a dal felépítése ilyen szempontból, és a vissza-visszatérő gitártémák a végén 'unalmasnak' érezhetőek, de 1. várjuk ki h az egészet egybe hallhassuk. 2. a szóló nagyn epic

:) amugy nekem vmiért bejön mégha kicsit másabb, tudom h nem fognak szart kiadni. szerintem még mindig kitűnik, a többi átlagos death metal közül

.bb. 2011.05.17. 00:12:26

Nyilván nem féltem őket én sem. Viszont azt muszáj kiemelnem, hogy azok közül, akiket ismerek, ők használják ki legjobban a drop C-t. Mert hát ugye a sablon metalcore vackok nagy része mind drop C-s nullapengetős brékdáonos szmötyi, ugyanazt az egy skálát használva (nem vágom pontosan melyik az, de tudod, mint a Caliban meg All That Remains meg Heaven Shall Burn). A Planetary Duality-n meg van egy-két olyan dallam, hogy beszarsz rajta, pedig drop Cö az is. Nem tudom milyen skálákat használnak Féjszlessz uraságék, de tuti valami speckót.

Bennie · http://cursedaffection.blog.hu/ 2011.05.17. 09:58:58

Ja de metalcore, meg és deathmetal között igen sok van, míg a metalcoreba a skálák mennek, addig itt teljesen máshogy, nem látsz olyat h a nullát lepengeted és az alatta lévő húron meg játszol, ez teljesen más. ez a death metal :)

.bb. 2011.05.19. 00:00:12

Persze, a játékstílus más, de skálák attól ugyanúgy fontosak :P Pl. jópár 'noname' death metal zenekar épp azért unalmas, mert metalcore-os skálán játszanak, még ha death metalt is. The Faceless meg Son of Aurelius például kurva jókat használnak, azért is olyan egyediek a dallamaik.
süti beállítások módosítása