01. Rise to Fall
02. Neck of the Contrast
03. Gooseknuckle
04. It was a Memoir
05. Dr. Teeth
06. Avdotya
07. Waiting for the War to Die
08. West Cliffs
09. Hemlock Like This
10. Woebegone
11. Our Super Symmetry
12. Will Someone Please Turn Down the Ocean?
13. Tempest

 

LETÖLTÉS : Multiupload (5 különböző tárhely)

Nagyon pozitív csalódás számomra a kaliforniai Arsonists Get All The Girls új albuma. Ugyan egyszer hallgattam még csak végig, de már most elnyerte a tetszésemet. Legutóbbi lemezük, a Portals valahogy nem volt az igazi a számomra, ez a mostani azonban mindenképpen megér legalább egy hallgatást. Ennél az albumnál nem csak parasztvakítás az 'experimental deathcore' műfaji megnevezés, tényleg hallhatunk ötletes és nem mindennapi hangzású témákat rajta. Ráadásul ez nem csak a szintetizátornak köszönhető, a többi hangszer is sok deathcore-tól nem megszokott részt játszik. Néhol kicsit jazzes, néhol már-már 'nintendocore'-os, egyszóval tényleg kísérletezgetős egy cucc. A számok némelyike viszonylag rövidre sikeredett, szerencsére ettől csak még sokszínűbb lett az egész.

Ízelítő (bár ez épp egy instrumentális szám és a legkevésbé adja vissza a lemez hangulatát, de annyira tetszik, hogy muszáj beszúrnom):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr362915337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása