Itt van egy kis dalcsokor, többé-kevésbé friss nótákkal, de az mindenesetre biztos, hogy mindegyik szám új! Ki-ki döntse el, hogy tetszik-e, vagy sem.

Elsőként itt az Amon Amarth új száma. Szerintem hozzájuk képest átlagos, hallottunk már tőlük jobbat is.

Amon Amarth - For Victory or Death

Másodiknak a Colosseum doom-os dala jön. Nyilván ne számítsunk irdatlan tempóra és vidámságra, helyette egy kis világvége-hangulatot zúdítanak a hallgató nyakába. A vokál már önmagában megér egy hallgatást, még ha az 10 percet is vesz igénybe...

Colosseum - Chapter 3: Parasomnia

Harmadjára itt a Primordial új track-je. Bevallom, nehéz őket hova sorolni, mert ugye black metal hatású a hangzásuk, de a vokál meg totál ellentmond ennek. Szintén nem egy szivárványos hangulatú szám.

Primordial - Bloodied Yet Unbowed

Végül, de nem utolsósorban a The Famine invitál meg minket egy kis death metal zúzdára. A vokál eléggé hangzatos, és bár a gitár lehetne dallamosabb, mégis így is nagyon jó kis szám.

The Famine - The New Hell

Jó zenehallgatást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr832732052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása