Szégyen poszt

2011.06.03. 16:27

Mit tesz egy szar zenekar, ha nincs már semmi ötlete, de híressé szeretne válni? Mi mást, nem tudjátok? Ne szórakozzatok már... Rebecca Blacket coverel! Így történt ez a Famous Last Words című zenekarral is. Most oké, hogy Rebecca Blacknek bejött az élet, és mázlija van, hogy a youtube tele van olyan pedofilokkal rajongókkal, akik már összesen 150+milliószor végighallgatták, a new shitet. Eleinte vicces volt, valaki minden pénteken kirakta valahova, csak hogy emlékeztessük magunkat, bizony péntek van és tegnap meg csütörtök volt. Így van ez ma is. PÉNTEK van holnap szombat meg vasárnap lesz. Fun fun fun fun. Lényeg a lényeg, nagyon sokan alakították át ezt a gyönyörű művet még művésziesebbé gondolok itt arra, amikor 5x lassabban megy, vagy a death metal coverre, ami szerepelt is már az oldalon. De ez? Gyerekek, ez valami szánalmasan rossz. Még nevetni sem lehet rajta, ha poénnak szánták, szarul sült el. Olyan kínosan éreztem magam, mint ahogy Luke érezhette magát, mikor kiderült, hogy Leia hercegnő a testvére!

Nos, most megismerkedhettek egy SCREAMO változattal. Fel a fejest, "Tv felhangosít háttérzaj leszáll". A továbbiakban, csak azoknak ajánlom a következő videót, akik hallása eléggé kifinomult, bírják a mentális kiképzést, és mindenek felett megtudják tartani ön uralumkat :). Warning! BRUTAL!(?)

Szóval, ez a kedves zenekar a végtelenségig leírta magát, nem minden szarból lehet még szarabb várat építeni. Egyedüli ilyen király covernek is csak egyet tartok a továbbra kattintva megtudhatjátok. 

Meglepetés vidi -->

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr362954524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása