Jómagam nem vagyok a 'album teaser'-ek híve. Már csak üzleti megfontolásból is azt tartom jó elgondolásnak, hogy egy banda inkább jelentessen meg egy vagy két olyan számot, ami szerintük a legfülbemászóbb az albumról. Szép fokozatosan beadagolva a rajongóknak, egyre inkább felkorbácsolva a kedélyeket és albumvásárlási lázba kergetve a népet. Persze ez csak az én véleményem, de valahogy nem szeretem, amikor 35-40 másodperceket kinyisszantanak és megjelentetnek egy számból, mert az olyan, mintha kitépnék egy 300 oldalas regény 60 tetszőleges lapját, hogy tessék, olvasnivaló. Na de mindezek ellenére természetesen örülök, hogy az All Shall Perish és a The Black Dahlia Murder is új hallgatnivalót jelentetett meg!

Az ASP-nek mondjuk mesterien sikerült egy-két számból a legunalmasabbnak tűnő részt kiválasztania, főleg akkor lettem ideges, amikor pont a szóló kezdetekor lett vége a részletnek. Egyébként roppant igényes vevőcsalogató videó, jó a grafikája és a dalszövegrészletek kinézete is jól mutat. Az In This Life Of Pain és a Spineless számomra a két legjobban tetsző részlet, de a többi is igen kecsegtető. Itt lehettek részesei az élménynek:

Na de van itt új cumó az örök kedvenc Dahliámtól is, habár ők nem igazán tököltek a dolog mutatósságával. Nem vágtak nekik össze hasonló videót, hanem el lett intézve egy Amazon.com-os linkkel, ahol elég rövidke részletet hallhatunk mindegyik számból, bajos módon (némelyik számot csak sokadik próbálkozásra sikerült bebufferelni). Mit mondjak, hozzák a formájukat, ami azt jelenti, hogy egy-egy részletet kiragadva nem igazán tűnnek nagy cuccnak a dalok, viszont aki ismeri őket, az tudja, hogy csak teljes egészükben meghallgatva érik el a kívánt hatást. Nem akarom, hogy egy pőre linkkel szégyenkezzen itt szegény Ritual, úgyhogy berakom a borítót, kattyintsatok rá, oszt meg is hallgathatjátok.

 

 

 

 

P.S.: Überfasza az albumborító vagy überfasza az albumborító?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr522891463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása