Smashface - Kingdoms To Fall

2011.05.12. 15:37

 Hát, mivel én nem vagyok olyan ügyes, mint .bb. nevezetű szerk. társam, ezért majd megvárom, hátha Ő majd megteszi, és felrakja youtubera, de azért figyelmeztetek mindenkit. A lényeg, hogy nem tudok youtube linket, mivel nem találtam, de ingyenesen letölthető, és meghallgatható a Smashface legújabb száma a Kingdoms To Fall.

Röviden annyit, hogy a zenekart Lorenzo Antonucci a Sworn Enemy-ből és Chris Storey az All Shall Perishből kiválva alakították meg, shredcore műfajú irányzatba. Ami lássuk be, eddig elég jól halad, bár az énekes túl hard core-os legalábbis nekem. Na de hallgassátok meg és élvezzétek!
 

UPDATE: Köszönöm Bennie a dicséretet, jutalmad egy szép, beágyazott mp3-lejátszó. Na jó, nagylelkű leszek, és az olvasóinktól sem vonom meg a zenehallgatás örömét. Egyszóval kattyintsatok az alant található ► gombra, hogy meghallgathassátok a dalt!  - .bb.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cursedaffection.blog.hu/api/trackback/id/tr822898463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.bb. 2011.05.12. 21:39:43

Szívesen felraknám, de a múltkori Nuclear Blast-os affér miatt már kaptam egy warn-t YouTube-tól, hogy még egy ilyen, és kibasznak :( Bár azt se tudom, hogy itt lenne-e ilyesmiről szó, gondolom a Smashface nem szerződött még le kiadóval, vagy igen?
Amúgy szerintem nem hárdkóros a vokál. A zene meg érdekes... nem tudom mit is gondoljak róla :D Kb úgy vagyok vele, mint a Rings of Saturn-nal (akikről majd szeretnék írni egy bejegyzést a [közel]jövőben, meg egy virtuális interjúra is szeretném elcsípni őket.) De egyébként eléggé tetszetős cucc.
süti beállítások módosítása